dilluns, 23 de juny de 2014

Recomanacions per a l'estiu!!

El final del curs no indica el final de l'aprenentatge, hem de consolidar tot allò que s'ha après al llarg del curs perquè aquest no hagi passat en va. Aquestes recomanacions us ajudaran a passar un bon estiu i aconseguireu que no se us oblidi el que ara sabeu. 

Recorda bé aquestes 8 recomanacions:

1- Programar el temps: Encara que les vacances són llargues, passen ràpidament, per això el millor és establir unes rutines que t'ajudin a aprofitar el teu temps. Recorda que hi ha temps per a tot, jugar, llegir, nedar, descansar i divertir-se, tot és possible.

2- Crea el teu ambient: Fes sempre les activitats a la mateixa hora i mateix lloc, millor al matí.

3- Llenguatiques: Exercicis de llengua i matemàtiques tots els dies.

4- Correcció: Demana als teus majors que et corregeixin les activitats diàriament.

5- Llegeix tots els dies: No fa mancada llegir-se un llibre tots els dies, és suficient amb llegir entre 20 i 40 minuts depenent de les ganes que tinguis.

6- Varietat: Varia el tipus d'activitats, no caiguis en l'error de fer sempre el que més t'agradi o el que millor se't de, allò que has de millorar és el que pitjor se't dóna.

7- Responsabilitat: El primer i màxim responsable de tu aprenentatge ets el teu, no t'enganyis a tu mateix.

8- Motivació: La motivació és un factor molt important en treball per això et recomanem que utilitzis eines i recursos TIC (tecnològics) que mantinguin alta la teva motivació.

Tingues en compte aquests consells o recomanacions i a més de passar un bon estiu, t'assegurem l'èxit per al curs que ve.

Aquí teniu activitats de repàs de matemàtiques

Aquí teniu activitats per repassa llengua catalana.

Aquí trobareu activitats d'ampliació per preparar el pròxim curs

Una abraçada ben forta a tots i bon estiu!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada